28 Ağustos 2013 Çarşamba

Fenerbahçe Şarkı Sözleri

SARI KANARYA Sarı Kanarya,Sensin Şampiyon Ne Beşiktaş Ne Cimbom Ne De Trabzon Her Zaman Her Yerde,Bütün Bu Alemde En Büyüksün Fenerbahçe

CANIN SAĞOLSUN Varsın Elalem Şampiyon Olsun Eğlensin Coşsun Sevine Dursun Sen Kupaları Alamasanda Ne Diyeyim FENER Canın Sağolsun! -- Yine Gelecek O Güzel Günler Bu Kalpler Seninle Coşacak Fener Sen Kupaları Alamasanda Cimbomboma Koydun Ya O Bize Yeter!

SARI LACİVERT Sarı Lacivert Rengimiz Bizim!, Guru Verir Tarihin Fenerbahçem Atamız'ın Sözünden Belli Değil mi, En Büyük Sensin Fenerbahçem!!! Canlar,Yılmazlar,Lefterler Geldi, Cemil,Ziya,Selçuk,Alpaslan,Osman Oğuz,Aykut Rıdvan,Engin Ve Niceleri! Bitmez Fener Efsaneleri!!!

EN TATLI SEVGİLER En Tatlı Sevgiler Sendeymiş Meğer Anladım Ki Yalanmış Başka Sevgiler Şampiyonluk Görmeden Ölürsem Eğer; Kefenim Sarıyla-Lacivert Olsun....!!!

ALKIŞLAYIN Şampiyon Fener,En Büyük Fener Alkışlayın Ulan İ..neler...!!!!!!! Haydi HAyday Li LaY LaY......... Melodi:Bu Gece barda..

NAPAYIM????? Napayım cebimde ki Milyon Parayı? Sen Şampiyon Olmayınca... Bazen Sevinç,Bazen Keder Senin Sevgin Ömre Bedel..!!!!! Melodi:Ne beşiktaş,ne cimbom ne de trabzon bu sen sensin şampiyon..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder