28 Ağustos 2013 Çarşamba

Fenerbahçe Sloganları

DEĞİŞMEYİZ SENİ Neyleyim Bu Dünyayı Sen olmayınca Efsanesin Sen Kanarya Ne Paraya,Ne De Pula Değişmeyiz Seni Asla.....!!!!!! Melodi:Ne beşiktaş,ne cimbom ne de trabzon bu sen sensin şampiyon..

KANARYASIN SEN... Kanaryasın Sen Bizim Canımız; Sarı-Lacivert Akar Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gönülden Kanaryasın Sen Bizim Canımız! LaY LaY LaY LaY LaY LaY..!!!!

FENERBAHÇEM BENİM Fenerbahçem Benim Biricik Sevgilim! Söyle Senden Başka Kimim Var Benim!!! Seninle Ağlarım,Seninle Gülerim! Söyle Senden Başka Kimim Var Benim!!!

ÖLÜRÜM BEN Sevinçleri Sen Gör,Hüzünleri Ben Bir Şampiyon Olsan Ölürüm Ben Haydi Bastır Şanlı FENERBAHÇEM! Cimbombomu Sen S....tin Anasnı Ben!!!

BU BÜYÜK AŞK Haydi Batır Şanlı Fener Senin Sevgin Ömre Bedel Ne Kupalar,Ne Ödüller,Ne De cimbOmlu Geceler, Tek Dileğimiz Var Mutlu Ol Yeter!!! Bir Sevgi Bu Anlatılamaz Anlatsan Da Anlaşılamaz, Bunu HiçBir Kitap Yazmaz,Fenerli Olmayan Bilmez, Bu Dünyada Tek Büyük Var Kabul Edilmez!!!

SEN ÇOK YAŞA Fenerbahçem Sen Çok Yaşa! Canım Feda Olsun Sana! Hiç Bir Şeye Değişilmez; Senin Sevgin Bu dünyada!!!

1907 DOĞDU BU RENKLER 1907 Doğdu Bu Renkler, Taparcasına Sevdi Bu Kalpler.. Seni Sevmekle Çok Haklıyız Ölene Kadar Kanaryalıyız...!!!!

BİR KİŞİ BİN KİŞİ Bir Kişi Bin Kişi Yüz Bin Kişiyiz! Her Maçta Arkanda ki Milyonlar Biziz! Yağmur Çamur Demeden Koşarız Sana! En Büyük En Büyük Fenerbahçemiz!!! Her Hafta Her Maçta Hep Yanındayız! Fenerbahçeliyiz Biz Gole Doymayız! 3-4-5 Olsun Daha İsteriz! En Büyük En Büyük Fenerbahçemiz!!! Haydi Gol Haydi Gol Haydi Haydi Gol! Şampiyonluk Yolu Bu Senindir Bu Yooolll!!!!

1907 MARŞI 1907'de Doğdu Aşkımız, Sarı-Lacivert Renkleri Oldu Şarkımız, Sporun Her Dalında Bizim Şanımız, Hiç Bitmedi Bitmeyecek Bizim Aşkımız!!! Sarı Lacivert Rengimiz, Fenerbahçe Her Şeyimiz! Hiç Bir Şeye Değişmeyiz! Çünkü FENERBAHÇELİYİZ!!!

FENERBAHÇE MARŞI Kalpleri fetheden renkler,YAŞA FENERBAHÇE!!! Türk'ün kalbi senle atar,YAŞA FEENRBAHÇE!!! Mazinde bir tarih yatar,YAŞA FENERBAHÇE!!! Ne mutlu seni sevene,YAŞA FENERBAHÇE!!! Cihatlar,Lefterler,Canlar,Fikretler Hala sevilen birer abidedirler!!! Hiç bir kulüpte olmayan bu dostluk, Yıllar yılı hep ŞAMPİYON olduk!!! Kalpleri fetheden renkler,YAŞA FENERBAHÇE!!! Türk'ün kalbi senle atar,YAŞA FEENRBAHÇE!!! Mazinde bir tarih yatar,YAŞA FENERBAHÇE!!! Ne mutlu seni sevene,YAŞA FENERBAHÇE!!! Maç yaparken sahada sarı kanaryalar, Rakip takıma krampon toplatırlar!!! Sıkı dur karşı defans!!! Fener geliyor, Şut ve goool ağları deliyor!!! Kalpleri fetheden renkler,YAŞA FENERBAHÇE!!! Türk'ün kalbi senle atar,YAŞA FEENRBAHÇE!!! Mazinde bir tarih yatar,YAŞA FENERBAHÇE!!! Ne mutlu seni sevene,YAŞA FENER,FENER,FENERBAHÇEEEEEE!!!!!!!!

1 yorum:

  1. GüIersem sevincim, ağIarsam gözyaşım, öIürsem toprağım oI fenerbahçem

    YanıtlaSil